Vastgoedsector

Ook de ondernemer in de vastgoedsector kan zijn of haar voordeel doen met Insightz City Dynamics. Geen aannames meer: wanneer je een pand op een A1 locatie aanbiedt, dan kun je vanaf nu met data onderbouwen dat het ook daadwerkelijk een A1 locatie betreft. Met de lasersensoren van Insightz weet je zeer accuraat hoe attractief een straat is. Voor de hurende of kopende ondernemer betekent het beschikken over betrouwbare data het kunnen maken van een beter ondernemingsplan en een betrouwbare prognose.

Waarom werken met
Insightz City Dynamics?

Wel of niet dat pand aankopen

Vastgoedbeleggers of -ontwikkelaars hebben er alle baat bij om te weten hoe interessant een commercieel gebouw in de binnenstad is, op basis van de drukte die er voor de deur heerst. Insightz kan inzichtelijk maken of een bepaald pand op een aantrekkelijke plaats zit.

Met harde cijfers de succesvolle ligging van een pand aantonen

Geen nattevingerwerk of wankele beloftes aan potentiële kopers of huurders van commercieel inzetbaar vastgoed. Met Insightz kan de vastgoed professional keiharde cijfers overleggen waaruit blijkt hoe aantrekkelijk de ligging van een bepaald winkelpand is.

Een betere waardebepaling

De waarde van commercieel vastgoed wordt onder andere bepaald door de aantrekkelijkheid van de ligging. Met Insightz ben je in staat om een realistisch prijskaartje te hangen aan zowel aan te schaffen vastgoed als te verkopen of te verhuren vastgoed. Alles is gebaseerd op de hoeveelheid mensen (lees: potentiële bezoekers van een winkel of eetgelegenheid) die elke dag langs het betreffende vastgoedobject loopt.

Huurprijs bepalen aan de hand van bezoekers

De huurprijs van een pand kan door de vastgoedpartij bepaald worden aan de hand van het aantal passanten in de straat of zone waarin zich het huurobject bevindt. Aan de hand van data die zowel binnen als buiten gemeten wordt kan aangetoond worden hoe druk bezocht de locatie is.

Daarom kies je voor Insightz