Over Insightz

Insightz is dé kennispartner op het gebied van passanten- en bezoekersdata. Wij bieden onze klanten integrale inzichten door het genereren van gevalideerde en betrouwbare data, waarbij anonimiteit het sleutelwoord is. Onze hardware en software is hier speciaal ontwikkeld en wordt volledig door ons beheert. Met Insightz heb je een betrouwbare partner die je volledig ontzorgt en jou de touwtjes in handen geeft voor het maken van de juiste beslissingen.

Betrouwbaar en AVG veilig

De metingen die Insightz zowel binnen als buiten verricht worden gedaan met 3D lasersensoren. Waar camerasystemen voor metingen in de grijze marge verkeren als het om AVG proof meten gaat, daar garandeert Insightz met de Maiman lasersensoren een 100% AVG veilige oplossing. De metingen die verricht worden met de lasersensoren leveren de meest betrouwbare gegevens van dit moment op. De gemeten data wordt door Insightz verwerkt tot waardevolle datasets waaruit betrouwbare conclusies kunnen worden getrokken.

Een echte kennispartner

Is Insightz een data of een hardware leverancier? Het antwoord is: allebei. Maar: zonder de juiste hardware geen juiste data. De kracht van Insightz komt voor uit de jarenlange expertise gekoppeld aan de missie om de klant zoveel mogelijk te voorzien van topinformatie, tegen zo min mogelijk belasting. Insightz ontzorgt en kan dit doen doordat hardware en software perfect op elkaar zijn afgestemd.

Werken vanuit een solide basis

Werken met Insightz is een meer dan persoonlijke ervaring voor de klant. Onze medewerkers staan met raad en daad klaar, geven advies en komen graag op locatie. Zij zijn de brandstof die Insightz laat bewegen. En de motor achter Insightz? Dat is Van Dijnsen BV in Breda. Kortom: met Insightz haal je een betrouwbare partner in huis waarmee je een jarenlange relatie kunt aangaan.

Ons team

Raymond Sestig

Founder van Insightz

Mag ik me even voorstellen? Raymond Sestig. ‘Founder van Insightz’. Zelf heb ik al jaren iets met techniek in combinatie met sales. Toen ik bij Van Dijnsen als accountmanager beveiligingen aan de slag ging, maakte ik kennis met de wereld van sensoren. Al snel kwam het idee om iets te gaan met sensortechnologie gekoppeld aan het genereren van data, interessant voor de commerciële wereld. Zo is Insightz geboren. Mede door de komst van de AVG, maar vooral door de enorme potentie van de technologie, besloten we om onze focus op lasertechnologie te leggen. Het resultaat is dat we nu werken met een in eigen beheer ontwikkelde lasersensor, met de naam Maiman. Elke dag kijken we opnieuw naar nieuwe technologie, nieuwe toepassingen en het nog beter kunnen invullen van de data behoefte van onze klanten.

Fransje Peters

Innovation Manager bij Insightz

Mijn naam is Fransje Peters, ik ben ‘innovation manager’ bij Insightz. Een mooie term, zeker van toepassing, maar wel een die de lading niet volledig dekt. In een klein team moet je van alle markten thuis zijn. Insightz zijn we met allen en we doen het samen.

Inmiddels heb ik er een leuke carrière in de installatiebranche opzitten. Zo kon het gebeuren dat ik eens bij Van Dijnsen aan tafel zat, een voor mij aantrekkelijke partij op installatiegebied. Daar maakte ik (toevallig) kennis met Insightz. Ik was verkocht! Insightz biedt mij namelijk wat ik al jaren zoek: een zelfstandige functie binnen een speelveld waar nog veel niet ontdekt is, waar alles nieuw is. Dat is precies wat ik nodig heb. Bij Insightz kunnen we terugvallen op wat we reeds ontwikkeld hebben, maar staat elke dag weer opnieuw in het teken van innovatie. Daar kom ik nou graag mijn bed voor uit!

Maiman

Grondlegger van de lasertechnologie

Theodore Harold Maiman (Los Angeles, 11 juli 1927 – Vancouver (Brits-Columbia), 5 mei 2007) was een Amerikaanse natuurkundige en elektrotechnicus. In 1960 construeerde hij de allereerste robijnlaser. Insightz vond het een mooi eerbetoon om de lasersensor naar hem te vernoemen. Om de lasersensor nog meer ‘smoel’ te geven, werd hij tevens als cartoon ontworpen. Maiman ‘leeft’ sindsdien en speelt regelmatig een aimabele rol in uitingen van Insightz